Engleski Online : Opšti kursevi i kursevi za građevinske inženjere.
Engleski Online : Opšti kursevi i kursevi za građevinske inženjere.
Engleski Online : Opšti kursevi i kursevi za građevinske inženjere.

Kursevi Engleskog Jezika za odrasle

kursevi engleskog za odrasle

Konverzacijski kursevi engleskog jezika

Konverzacijski kursevi engleskog jezika za odrasle (tzv. Engleski bez udžbenika) organizovani su kao sedmično okupljanje u trajanju od 90 do 120 minuta 4 puta mesečno.
Ovi kursevi osmišljeni su kao debatni klubovi u kojima se okupljaju zainteresovani članovi različitih nivoa znanja s namerom da usavrše svoj govorni jezik raspravljajući o različitim temama. Teme predlažu ili polaznici ili profesor.
Ove kurseve mogu pohadjati svi koji su savladali ili pohadjaju pre-intermediate nivo engleskog jezika. Nazivi tema i termini oglašeni su na sajtu. Plaćanje je mesečno.
Pojedinačnim časovima konverzacije mogu se pridružiti svi zainteresovani za odredjenu temu, uz odgovarajuću novčanu nadoknadu.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Opsti kursevi engleskog jezika za studente I zaposlene

Opsti kursevi engleskog jezika za studente I zaposlene odvijaju se prema NEW Headway programu , od pocetnog do viseg (advanced )nivoa. Kursevi traju od 3, 5 do 6 meseci (2x 2 casa sedmicno).
Program ovih kurseva moze se odvijati ubrzano (3x 2 sata). Placanje je mesecno.
Za pohadjanje ovog kursa obezbedjeni su originalni udzbenici i audio material. Takodje, polaznici imaju mogucnost da u toku pojedinacnih kurseva polazu propisane testove predvidjene Headway programom.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Kurs poslovne prepiske na engleskom jeziku

Kratak I koristan kurs namenjen poslovnim ljudima- menadzerima, HR menadzerima, poslovnim sekretarima (PA), ali i svima onima koji zele da poboljsaju poslovnu komunikaciju sa klijentima i pretpostavljenima.
Polaznike poducavamo poslovnoj prepisci razlicitog sadrzaja:od pisanja radne biografije (CV) i“cover letter-a” za posao, do pisanja zalbi, molbi, izvinjenja klijentima ili saradnicima, potrazivanja , pisanja odgovora na poslovne ponude i nacine pregovaranja o uslovima iz ugovora, pisanja cestitki, izjavljivanja saucesca , do pisanja preporuka ili pisama o napustanju radnog mesta …
Nastava traje mesec dana, obuhvata 16 casova ( 2 x2 casa sedmicno).
Kurs je moguce organizovati u vasim kompanijama za veci broj polaznika.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Engleski jezik za putnike

Ovaj kurs osmisljen je sa namerom da putnike-pocetnike u veoma kratkom vremenskom periodu opskrbi specijalizovanim znanjima neophodnim za duga ili kraca putovanja . Takodje je namenjen i zaposlenima u turizmu (npr turistickim vodicima).
Pored engleskog jezika neophodnog na putovanjima, nasi polaznici bice upuceni u tajne rezervisanja karata i hotela, apliciranja za vize, direktnih letova, letova sa presedanjem, snalazenja na aerodromima (cekiranje karata , pronalazenje prtljaga) i u restoranima, kao i u mnoge druge korisne situacije.Nastava traje mesec dana (2 casa sedmicno) ili , ako je potrebno, krace…

KONTAKTIRAJTE NAS!

Engleski jezik za inzenjere gradjevine

Ako ste uspesan gradjevinski inzenjer koji se ne usudjuje da potpise ugovor sa stranom kompanijom zbog (ne)znanja jezika, ESC je pravo mesto za Vas.
Ovaj kurs predstavlja spoj opsteg engleskog jezika sa gradjevinskom terminologijom, poslovnom prepiskom I osnovnim elementima FIDIC-a.
Kurs traje mesec dana (2 puta 2 casa sedmicno, tj.16 casova mesecno). Placanje je mesecno.

KONTAKTIRAJTE NAS!